background
logotype
image1 image2 image3

Jeugdcompetitie

Meet je kracht tegen kinderen van andere badmintonverenigingen!

Het leuke van de jeugdcompetitie is dat je badmintonspel enorm verbetert. Je kunt alles wat je in de trainingen leert direct uitproberen! En het is spannend met je eigen team te proberen tegenstanders van andere badmintonverenigingen te verslaan! Een team bestaat uit 2 of 3 jongens en 2 of 3 meisjes. Per wedstrijd speel je een jongensdubbel, meisjesdubbel, jongensenkel (2x), meisjesenkel (2x) en gemengd dubbel (2x)http://www.bvnv.nl/images/jeugdcompetitie.png 

Sinds seizoen 2014-2015 is het voor onze jeugd ook weer mogelijk om deel te nemen in de jeugdcompetitie en opstapcompetitie van de Nederlandse Badmintonbond. Badmintonvereniging Nieuw-Vennep speelt zijn thuiswedstrijden op zondag in sporthal De Estafette van 09:00 tot 13:00 uur. De uitwedstrijden zijn afhankelijk van de andere clubs en kunnen dus ook op zaterdag zijn.

De competitie loopt meestal van september tot en met januari de opstapcompetitie start ietsje later en kan iets langer doorlopen. 

Heb je zelf interesse om competitie te gaan spelen of ben je nieuwsgierig naar hoe dat dan allemaal gaat? Vraag ernaar bij onze trainers!.

Hieronder de links naar de competitie pagina van onze 5 jeugdteams!
Team 1 U19
Team 2 U15
Team 3 U15
Team 4 U15 
Team 5 U11

In deze tijden van Corona gaat het er net even anders aan toe. Komt u bij ons competite spelen, lees dan even de volgende informatie door:

Informatie uitspelende teams