background
logotype
image1 image2 image3

Jeugd

De BVNV kent een grote jeugdafdeling. De jeugd traint elke woensdag van 16.45 tot 19.15 uur in twee groepen. De training is als volgt ingedeeld:  http://www.bvnv.nl/images/bvnv/jeugd.jpg

16.45 tot 18.00 : jeugd vanaf 4 jaar
16.45 tot 18.00 : jeugd vanaf 7 jaar  
18.00 tot 19.15 : jeugd vanaf 13 jaar*
* Indien het beter is voor de ontwikkeling/uitdaging van de jeugdspeler kan er in overleg met hoofdtrainer besloten worden deze speler eerder toegang te verlenen tot deze groep.
** uitgezonderd officiele vastgestelde schoolvakantiesweken regio noord, dan is er geen jeugdbadminton.

De trainingen staan onder leiding van een gediplomeerde trainer, daarnaast zijn er diverse begeleiders. De totale jeugdafdeling bestaat inmiddels uit ongeveer 50 leden in de leeftijd van 7 tot en met 17 jaar. Tijdens de training zal deze groep ingedeeld worden in 2 groepen, oplopend qua niveau en leeftijd. De oudere jeugd speelt daarnaast ook na 19:15 uur nog wel eens door om te wennen aan "het echte werk".  Dit seizoen starten wij ook met training geven vanaf 4 jaar. 

Het afnemen van een vaardigheidstest / deeldiploma is naast de training een methode om verbeteringen goed bij te houden. Met het afnemen van zulke testen is in 2004 begonnen. Voor meer informatie over de jeugdtraining kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kom gewoon eens een keertje (op bovengenoemde "jeugdtijden") langs! In verband met Corona willen we u vragen dit van te voren kenbaar aan ons te maken via eerder genoemde mailadres.

Onze jeugd speelt ook jeugdcompetitie zie daarvoor de pagina jeugdcompetitie.
Vanaf seizoen 2022-2023 starten wij met het bamito jeugdprogramma dit zal vanaf 4 jaar zijn.
Ons jeugdbeleid in PDF bestand