background
logotype
image1 image2 image3

Senioren

(Ofwel alles wat geen "jeugd" is ;-))

Naast een bloeiende jeugdafdeling kent BVNV ook een gezellige groep seniorleden. Onze leden variëren van mensen die net zijn begonnen tot leden die al (veel) langer onze nobele sport beoefenen. Tegenstand op elk niveau dus! 

http://www.bvnv.nl/images/bvnv/au.jpg
De club doet ook ieder jaar -met de wat gevorderde recreanten- mee aan een regionaal georganiseerde competitie tussen recreantenteams van verschillende verenigingen in de buurt. Wij zijn trots te kunnen vermelden dat we die competitie ook geregeld winnen! Gezelligheid hoeft dus niet ten koste te gaan van inzet/strijdvaardigheid.

De gezellige sfeer binnen onze vereniging blijkt verder ook uit de verschillende uiteraard geheel vrijblijvende nevenactiviteiten die georganiseerd worden. (Spinnen, Volleybal, Honkbal etc.)

Daarnaast is er maandelijks een keer 'rackettrekken', beginnen we het kalenderjaar altijd met een nieuwjaarsborrel en wordt meestal een seizoen-afsluitend eten/avondje met bijv. bowlen georganiseerd.

Na afloop van de speelavond wordt het spel altijd in een uiterst gezellige sfeer geëvalueerd in de kantine van de Estafette "Langs de lijn", onder het genot van een AA-drink (of iets anders ;-)). Het hoeft natuurlijk niet, maar voor wie gezellig wil napraten is daar zeker gelegenheid voor.